Privacy verklaring

We begrijpen dat uw privacy belangrijk voor u is, en we hechten daarom veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. In deze privacyverklaring willen we u uitleggen welke persoonlijke gegevens we verzamelen wanneer u onze ticketingwebsite gebruikt en hoe we deze gegevens gebruiken en beschermen.

Welke gegevens verzamelen we?
We verzamelen de volgende persoonlijke gegevens wanneer u tickets koopt voor een evenement:
• Naam
• Voornaam
• E-mailadres
• Rotaryclub

Waarom verzamelen we deze gegevens?
We verzamelen deze gegevens om uw tickets te kunnen versturen en om u te informeren over eventuele wijzigingen met betrekking tot het evenement waarvoor u tickets heeft gekocht. Daarnaast gebruiken we deze gegevens om statistieken bij te houden over de verkoop van tickets.

Hoe beschermen we uw gegevens?
We zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. We gebruiken geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig blijven.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen voor de duur van het evenement waarvoor u tickets heeft gekocht. Na het evenement worden uw gegevens automatisch verwijderd.

Wat zijn uw rechten?
U heeft het recht om te weten welke persoonlijke gegevens we van u verzamelen en waarvoor we deze gegevens gebruiken. U heeft ook het recht om uw persoonlijke gegevens te laten corrigeren of verwijderen als deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om uw persoonlijke gegevens te bekijken, te corrigeren of te laten verwijderen.

Contact
Als u vragen heeft over onze privacyverklaring of over uw persoonlijke gegevens, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op ticketing@rotary2130.be. We zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Betalingsvoorwaarden

Betalingsmogelijkheden
We accepteren enkel de betalingsmethoden die op deze site werden geactiveerd en worden aangeboden door de betaling service provider Mollie (voor meer info: www.mollie.com).

Prijs en valuta
De prijzen op onze website worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief BTW en eventuele andere belastingen en heffingen. We behouden ons het recht voor om de prijzen op onze website op elk moment te wijzigen.

Bevestiging van betaling
Zodra uw betaling is ontvangen en verwerkt, sturen we u een bevestiging van betaling per e-mail. Deze e-mail bevat uw bestelnummer/QR-code en alle relevante informatie met betrekking tot uw aankoop.

Annuleringen en restituties
Als u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het e-mailadres ticketing@rotary2130.be. Houd er rekening mee dat restituties alleen mogelijk zijn als u uw bestelling annuleert voordat het evenement begint. In sommige gevallen kunnen er annuleringskosten of andere kosten in rekening worden gebracht.

Fraudepreventie
Om fraude te voorkomen, behouden we ons het recht voor om uw betaling te controleren en te verifiëren voordat we uw bestelling accepteren en verwerken. Dit kan betekenen dat we aanvullende informatie van u nodig hebben, zoals een kopie van uw identiteitsbewijs of een bevestiging van uw adres.

Beveiliging
We zorgen ervoor dat uw betaling veilig en beschermd wordt verwerkt. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie veilig blijven.

Contact
Als u vragen heeft over onze betalingsvoorwaarden of betalingen via onze website, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres ticketing@rotary2130.be. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het voltooien van uw bestelling.

Rotary District 2130 vzw

Pieter Cieterslaan 7
9032 Gent
Tel.: 09 258 03 88
ticketing@rotary2130.be
BTW/KBO: 0780 648 575